Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, February 28, 2012

Voucher Buku 1 Malaysia...

hye Assalamualaikum....
awak-awak semua sihat tak? da makan? hehe..aku belom makan lagi nyh...^__^v
ok...sebagai student warganegara Malaysia, aku sememangnya wajib dapat voucher buku 1 malaysia yg semua student IPTA/IPTS/ Matrikulasi/ form 6 dapat...=)
so, weekend baru ni, aku telah menghabiskan sebanyak bersamaan dengan 2 keping voucher. seronok aku bershopping novel, alat tulis and segala keperluan study...aku just spend 2 keping voucher untuk beli buku teks...memang tak cukup tapi membantu la sebab buku teks aku agak mahal...maklum la publisher from oversea kan...huhu...
tengok dalam bakul tuh...it worth RM100.00 ok!

hehehe...novel tuh tak de kaitan dengan course yg saya amik yer...saje nk buat bahan bacaan..da lama tak beli novel...huhuhu...

terima kasih sangat2 kepada kerajaan sebab bagi voucher buku tu...at least ia dapat meringankan beban kami student baru yang masih belum dapat duit tajaan...
serius, dlu sebelum aku dapat tawaran sambung belajar, aku mmg jeles giler kat adik aku sebab dia dapat voucher buku...dia siap offer kat aku lagi voucher die sebab mase dapat voucher tu dia da habis beli semua buku...kan student UiTM dapat voucher tu time da tengah sem n da nak final...=___=
sekarang aku memang rasa yang voucher tu sebenarnya tak cukup..ada lagi 3 buku teks yang aku kena beli sepenuhnya pakai duit aku! waaaaaa.....habis la duit aku...huhuhu...
tak pe intan...buku=ilmu...nak first class degree kena la beli buku teks, baca dari kulit ke kulit, study rajin2, project buat elok2...yeee.........
hehehe...peringatan utk diri sendiri tuh...hehehe....

ok lah..
next time aku tulis lagi...
till then~~ daaaaa~~~~

2 comments:

  1. bgs lah kerajaan bagi bantuan kan..heehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...really membantu....kalau xde voucher ni..mmg mmpos la nk beli buku...duit tajaan pon tak dpt lg...

      Delete