Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, April 12, 2012

Final Exam Lambat Lagi....Assignment Belambak-lambak!

Assalamualaikum....

fuhhh! #keluhan seorang student degree obeseeeeee.....

da lebih 2 bulan aku dekat sini...seronok sangat bila dapat sambung belajar lg..walaupun kadang-kadang rindu dekat UiTM, tp aku tetap bersyukur sebab ada peluang untuk sambung study...=D heeeee.... kawan-kawan semua ok ok belaka.....baru 2 bulan kenal, kami da agak rapat...mungkin sebab tak ramai kot...dlu masa kat UiTM J Town, da part 3 pon, ade yg x knl lagi kawan2 1 course...hehe...
ok..sekarang ni aku busy giler dengan assigment & latihan a.k.a kerja sekolah yang tak putus-putus...huhu...nasib badan la...skang ko dak BSc...dlu DiBS, da name pon D=Diploma i=Ini B=Berehat S=Sahaja! so releks je hr2...huhuhu....
final exam aku hujun tahun ni...hujung bulan 12-awal bulan 1...tp assignment aku banyak nye macam nak kne hantr bulan 5 ni....
ni list of assignment yang aku kne buat....:

1. Database
-assignment 1 (individu) - submit 18 May
-assignment    (group)    - present 27 April
-database project (individu) - submit b4 final...(title:wedding package reservation system)


2. System & Connectivity 
-Project website (pair)  - using my SQL #menatang bende my SQL tu pon aku x tahu 


3. Group Project
-Project research (group)


4. English
-Academic Writing (Group)


5. World Trade
- report/journal about Economy/Internationala trade submit #10dec2012


6. Organizational Behaviour
- case study (group) - chapter 2..submit/ presentation 2 minggu dr sekarang #26april2012


so far itu la assigment yang aku da dapat...yang masih belum ada progress walaupun lecturer da brief pasal assignment adalah subject Research Method. yang mane submission date tuh dalam masa terdekat ni, i'm sure that is not the only 1 assignment...believe me, there will be more assignment given later....yeah! i like it!!
subject Pengajian Malaysia pulak da siap present and da dapat markah untk present and report...huhu...
banyak kan keje aku...padahal exam lambat lagi and hanya ada 4 paper je masuk final!...hehe...
hope aku dapat kuatkan hati n dapat siapkan assignment dengan baik...then dapat result yang cemerlang...
amin....^_^v

No comments:

Post a Comment