Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, April 30, 2012

idea untuk baju raya....

Assalamualaikum....
hye ollssss....=)
wah! hari ni da 30 April...pejam celik da masuk bulan 5 da skang ni kan...
hurmm...tak lame lagi da nak puasa...then raya....
so, u all da tempah baju raya? hehe...awal je aku ty kan..semangat....
kalau belum tempah, da ada idea nak buat baju ape??
haaa...meh sini nak share dengan korang....
aku actually da tempah baju kurung moden...yang biasa-biasa je...tapi baru2 ni aku ade tengok baju ni, cam cantik la puleks...

aku tgk cantik pulak baju ni...Natasya Hudson pakai masa dalam cite Antara Keju & Belacan....ada shoulder puff lg...sweet je...

pastuh, yg lagi menarik perhatian aku, bila baju die ade tali kat belakang n ada butang...wow! nice...hehehe
aku ase korang da lame kot tgk baju ni...aku je baru tgk...hehehe...but its really nice...
sat gi aku nk gi beli kain, nak tempah baju cam ni jugak...=)
sekarang kan musim color block...so, aku rasa cantik jugak kalau buat combination color block...buat tangan ada curve..then tali belakang n curf kt tgn tuh, letak kaler lain...perghhh...klo pndai pilih kaler, sure korang akn jadi yg terhotttssss time raye nt...hehehe...
aku mmg nak buat camtuh...so, mari la kite beramai2 buat fesyen mcm tuh ek...=) hehehe...


No comments:

Post a Comment