Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, May 21, 2012

dia da convo!

Assalamualaikum...
hye semua..da lama aku x hapdate blog....
bersawang2 dah blog aku ni....
sebok sangat aku sejak 2 3 menjak ni.....
baru ni la boleh bernafas dengan tenang sket....
tinggal kerja research je yang tak siap lagi....=)
last weekend aku gi Shah Alam...
gi convo En.Shahrul Fikhri...finally..=)
seronok sangat...sampai lupa la nk pk pasal keje sekolah....ish3...

really thanks to Shahrul Fikhri sb tak jemu2 melayan kerenah aku...
aku ni banyak sangat kerenahnye....ish3...
kejap nak makan nasik la...da makan nasik nk ABC Fradoo lak...
hurmmm...aku tahu Shahrul Fikhri penat layan aku tp die senyum je.....
tapi dia x bawak pon gi uptown...=( huhuhu...

actually aku tahu dia penat n aku pon sangat la penat...
sampaikan malam tuh aku tido tak sedarkan dunia...=.="

ish....banyak pulak aku memmbebel....
jom tgk pic

UiTM Di Hati ku....=)

yg tengah setting camera tu adalah OP kami..=)

suke pic ni...tp mate xnmpk...silau...

<3 this pic...

poyo je aku...Shahrul Fikhri tuh membebel ape la tuh...=D

'ini majlis graduasi saya'

with prob yg saya buat...=) sukeeeeee

at i-city....aku muka penat..haha

Sunday, May 6, 2012

SUDAH CUKUP SUDAH


Assalamualaikum....
suke lagu ni...=.= sebab cam terkena kat diri ku ini.....ade sekali  tuh aku dengar lagu ni sampai nangis...1st, and  2nd phase tuh wat aku tersentap....huhuhu
SUDAH CUKUP SUDAH
Inikah caramu membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu
Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu
Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik kupergi saja
T’lah berulangkali ku coba mengalah
Ternyata sabarku tak berarti untukmu
Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu
Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta
Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik kupergi saja
#pergilah andai itu boleh membahagiakanmu...maafkan segala kekhilafanku selama kita berteman....=)
#semoga berbahagia.....=)