Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, May 21, 2012

dia da convo!

Assalamualaikum...
hye semua..da lama aku x hapdate blog....
bersawang2 dah blog aku ni....
sebok sangat aku sejak 2 3 menjak ni.....
baru ni la boleh bernafas dengan tenang sket....
tinggal kerja research je yang tak siap lagi....=)
last weekend aku gi Shah Alam...
gi convo En.Shahrul Fikhri...finally..=)
seronok sangat...sampai lupa la nk pk pasal keje sekolah....ish3...

really thanks to Shahrul Fikhri sb tak jemu2 melayan kerenah aku...
aku ni banyak sangat kerenahnye....ish3...
kejap nak makan nasik la...da makan nasik nk ABC Fradoo lak...
hurmmm...aku tahu Shahrul Fikhri penat layan aku tp die senyum je.....
tapi dia x bawak pon gi uptown...=( huhuhu...

actually aku tahu dia penat n aku pon sangat la penat...
sampaikan malam tuh aku tido tak sedarkan dunia...=.="

ish....banyak pulak aku memmbebel....
jom tgk pic

UiTM Di Hati ku....=)

yg tengah setting camera tu adalah OP kami..=)

suke pic ni...tp mate xnmpk...silau...

<3 this pic...

poyo je aku...Shahrul Fikhri tuh membebel ape la tuh...=D

'ini majlis graduasi saya'

with prob yg saya buat...=) sukeeeeee

at i-city....aku muka penat..haha

No comments:

Post a Comment