Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, June 28, 2012

My Bunga Tangan

Assalamualaikum...

hari ni nak start update pasal majlis bulan 8 ni...^___^
so, kite mulakan dengan hand bouquet (HB)..
ade setengah orang cakap HB ni last minute pon tak pe...tak penting pon...
kan?
tapi aku rase penting sebab aku nak HB yg sangat cantik dan comel...
actually aku da siapkan HB mixed artificial  flower and crystal flower, tapi cam tak comel je...huhu..

so aku pon google la design HB yang ngah up skang ni...
hajat hati nak DIY...
then terjumpe la HB from Nisa's blog....
comel gilerrrr la HB die....


nak DIY da tak sempat aku rasa..sebab cam rumit and memerlukan kesabaran yang tinggi...
aku ni kan, da la banyak keje skola, hantaran lagi, bunga kristal lagi...
so, aku pon tempah je la dari Nisa...
aku mintak die buatkan color pink and biru muda....

kalau korang berminat, boleh la tempah kat Nisa...promote ni..hihi...
harga nya berpatutan...^__^...
tak sabar nak tengok hasil nya nanti...hihi....

so far, aku ngah berusaha siapkan bunga kristal and bantal alas hantaran...
hopefully aku tak di serang penyakit M...=.="

ok la...
see u next entry! =)


2 comments: