Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, June 25, 2012

What?? We're Going To Another Step!

Assalamualaikum....

kami da plan sume ni last year dah...suppose to be CNY lepas...tapi banyak sangat bende yang lagi penting dan perlu di dahulukan...Shahrul beli kereta baru, so duit da digunakan untuk downpayment...then dia menganggur selama 5 bulan...duit simpanan pun dah di gunakan untuk bayar kereta, sewa rumah n kegunaan harian...
masuk je tahun baru, aku pulak dapat offer further study...so, aku pon da tak mengharap apa-apa dari perancangan kami last year...

sampai la one day dia tanya aku, "bie, kalau kita kawin dalam masa terdekat ni, loan Mara macam mana??" aku tanya, "da nak kawin ke??" die cakap juz tanya je...so aku pon diam je la...tak amik pot sangat...
then he keep on asking about enggagement, wedding and ect...pelik....=.="

masa gi convo dia, dia tanya lagi...then dia banyak bercerita pasal wedding kawan dia...wedding uncle die...pasal majlis bertunang cousin dia...mmang sangat interest pasal tu gaya nya...aku memang sangat-sangat pelik...tp aku layankan je...

pastu dia ajak aku gi tengok cincin...=.=" haaa sudah....bio betol! aku neves da...
dalam kereta dia cakap nak ajak bertunang...bila boleh?? dia tanya aku...aku terdiam...are u serious?????





selepas berbincang dengan family....









akhirnya, we all decide untuk buat majlis lepas raya ni...insyaAllah kalau tak de halangan....=)



semoga semuanya berjalan dengan lancar...=)
#nantikan entry2 D.I.Y dan preparation for my e-day...=)

till then~

No comments:

Post a Comment