Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, July 10, 2012

E-Day Preparation: done with my bunga hantaran and bantal hantaran

Assalamualaikum...
tinggal 7 minggu je lagi sebelum my E-day...
so, da start bz menDIY...
bunga hiasan untuk letak atas bntal hantaran da siap semalam...
so, after this just focus on bunga kristal untuk letak dalam pinggan hantaran nanti =)


ni la bunga yang aku gubah semalam...actually my mum x bg reveal lagi kat sini or fb...sebab tuh aku blurkan...haha...aku tak sabar sgt nk tunjuk kt korang...=p

aku sebenarnya nak buat simple je...x mo pkai artifitial flower at all...nak guna bunga dulang kristal je..
tapi adik aku yang beria suruh aku letak...
dia kata kalau xde bunga nampak kosong sangat...
da alang-alang buat tuh, bia cantik betol2...katenyeeee....hukhuk
aku pon ikutkan je la...

now, aku ngah cari tilam untuk buat pelamin...
okeyh, next entry aku cerita pasal pelamin plak...=)
see u thereeeee...da~~

No comments:

Post a Comment