Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, July 19, 2012

E-Day Preparation: Pomander Ball Fabrik

Assalamualaikum....
haaa....semput aku dengan preparation e-day ni....isk2...



ni la pomander ball yang berjaya aku siapkan semalam...tp baru 1....=.="
actually nak buat pakai artifitial flower....tapi tak cukup bunga pulak...
nak gi beli lagi da malas da...so, terjumpa la bunga fabrik ni...aku buat last year tapi tak tahu untuk ape...
so, try lekatkan kat gabus sfera tu...and my mum cakap cantik...so.....inila jadi nye...
huhu...
hari ni nak smbung jahit sikit lagi bunga fabrik ni...sebab tak cukup...
hopefully boleh siap hari ni...so, esok boleh buat kerje lain pula...=)
5 weeks more...=.="

6 comments:

  1. pandai wat bunga tu..selamat bertunang dr Kak Su

    ReplyDelete
  2. Bunga nih nk wat per??kawin ker......alah....beli yg dah suap jer....xla penat cik nurul.....bila event?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk letak kat pelamin...nk bertunang baru...=) xpe la memang minat pon buat bende2 mcm ni...hehehe....lepas raya ni majlis nye..

      Delete