Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, July 2, 2012

sentimental value....=)

assalamualaikum.....

entry kali ni nak share ngan korang barang-barang yang ada sentimental value bagi aku....
=)
barang pemberian bakal tunang yang pada aku sangat bermakna...=)


ni la antara barang yang Shahrul pernah bagi kat aku..


bear coklat tu dia bagi masa birthday aku yang ke 19...
bear pink tu name die PINKY...hadiah birthday yg ke 20
bunga tu pulak Shahrul belikan masa hujung part 4...


bunga ros merah tu aku dapat masa last day before habis diploma...tahun 2010...
hp sony ericson C902..hadiah 1st anniversary...tahun 2009
kad2 tu dia bagi masa memula couple dulu...
rantai tu pulak dia bagi masa dia lamar aku jd GF dia...tahun 2008


and......this is the latest...i got it last saturday...
=)
really thanks to my family, frens, his family coz always support us and merestui our relationship...
harap2 hubungan ni akan berkekalan hingga ke syurga...

semoga kami akan terus tabah dalam mengharungi dugaan dan cabaran mendatang...
especially selepas bertunang nanti...
orang kata ujian yang datang selepas bertunang lebih hebat...
sebab tu ramai yang kecundang di tengah jalan...
=.="

Ya Allah, Kuatkan hati kami dalam menempuhi segala ujian Mu...
Jika benar dia jodoh ku, kau permudahkan la segala-galanya...
Amin.......

No comments:

Post a Comment