Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, August 7, 2012

E-Day Preparation: DIY Tudung

Assalamualaikum.....

ingat lagi tak entry INI...?
entry pasal aku nak DIY tudung untuk dipakai masa majlis bertunang nanti....
dalam entry tu aku ade cakap aku nak pkai selendang n nak letak lace.....
tapi.........

last friday, aku gi paso malam ngan mak aku...
cari selendang jojet/chiffon plain, 1 pon TAK ADA!
maybe da bukan trend kan....
last skali, da penat sangat mencari, aku decide beli bawal rose je...
harga nya RM15...
1tone, double roses lace....
so, ok la kan?
esok nya aku belek-belek tudung tu...tak kan nak pkai camtu je...
macam biasa sangat... ye dak?
pas geledah barang2 DIY aku, aku jumpe la pearl yang aku beli kat KL hari tu....
so...mulakan operasi mendekorasi tudung....^^,

ni la rupa tudung bawal sebelum di dekorasi....=P


aku letak pearl pink kat tengah2 setiap kuntum bunga....


hasilnya....




close up skett....^__^

tinggal 50% lagi tak siap....
and i'll finish it by tomorrow, insyaAllah.....

No comments:

Post a Comment