Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, August 1, 2012

E-Day Preparation: Misi DIY Tudung

Assalamualaikum....

hari ni aku agak serabut and tension sikit sebab semalam kawan aku suruh aku check loan statement dkt sistem penaja...after check aku terkejut sebab dalam statement loan aku tu, elaun bulan 7 da di masukkan...akan tetapi.....dalam bank aku tak de masuk duit pon...1 sen pon tak masuk...haaaaaa....mane hilangnya duit aku??? sebab tu la aku agak serabut sikit hari ni....da la nak pakai banyak duit...dan dan pulak duit tak masuk...nak kata sebab tak bayar yuran, awal2 lagi da aku bayar....=(

ok! lupakan pasal duit elaun tu.....so project DIY seterusnya adalah menDIY selendang.....
mak aku tak bagi aku pakai veil..die cakap macam pengantin sangat....okey mummy! so, aku pon dok la google style selendang kot-kot ada yang berkenan di hati....

banyak yang aku jumpa ada letak lace kat selendang...cantik...tapi di sebabkan aku sekarang sedang berada di kampung halaman yang agak susah untuk mendapatkan bahan, jadi nya memang payah la nak dapatkan lace cantik macam gambar bawah ni....

cantik kan lace ni....

yang aku ada now adalah lace macam ni......


ni pon aku beli sebenarnya untuk hias bakul and hantaran aku...ala-ala english style tp tak jadi....so memang banyak lagi.....aku beli sepapan ni RM90 kot kat SSF kuantan...kalau beli kat kedai biasa dalam RM2 semeter....memang murah la kan....^__^....
aku ingat nak jahit lace ni jer kat selendang aku...then letak la beads and pearls sket kat bagi naik seri sikit....
hurmmm...tengok la cam ne nanti....selendang pon aku tak beli lagi...huhuhu...

nanti aku update lagi yer....daaa~~~~

No comments:

Post a Comment