Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, August 30, 2012

review: Hand Bouquet =)

Assalamualaikum...

fuhh...baru dapat online...internet problem lak dari petang semalam sampai la pagi ni.....
skang sementara dia tengah elok molek tu, meh la kite update blog dlu....=) hihihi
ok, so hari ni kite review HB pulak yeee......

hari tu aku ade buat entry pasal HB kan....
so ni la hasilnya....=)


aku memang sangat puas hati dengan bunga tangan ni...da la comel, sweet, cantik n macam2 lagi la....berbaloi taw...
ramai gak yang tanya aku buat sendiri ke....hihihi...jawapan nye dah tentu la tidak....ade jugak yang cakap apsal aku tak buat sendiri je kan...bukannya aku tak pandai....huhuhu...aku tak ada banyak masa nak DIY sendiri HB aku....sebab nya aku tersangat la banyak kerja lain yang aku kena siapkan....so, the solution is tempah je...tau-tau da siap..tak yah pening2 pk...kan....hihihihihi.....

HB ku ditangan kiri dan cincin tunang di tangan kanan....haha...tayang cincin konon....^_^


with my bestie...payha...kt tangan dia tu aku py HB jgk...buat sndiri...tp pakai artificial flower + bunga kristal...saje2 je buat utk prop bergambar....=)


hihihi....disebabkan HB tu warna biru pink, jd ia mmg contrast dengan warna purple...memang menyerlah ianya di situ...=)

with future Nenek In Law....=)


ok, kepada yang berminat nak order HB mcm aku ni jugak, korang boleh jenguk blog NISA DAWI....
skang Nisa tengah buat promotion utk HB and Ruffles Curtain....so, jangan lepaskan peluang sebab memang berbaloi2....=)

till then.... daaaa~~

No comments:

Post a Comment