Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, November 1, 2012

Bila Selebriti Kena Gosip! ^__^

Assalamualaikum.....

fuuhhhh.....bersawang da blog aku.....
Ooo Emm Jiey!!!! 
da 3 bulan aku tak sentuh blog ni....
Ya Allah...ape la da jadi ni...ish3.....
huhuu....
aku sebenarnya sangat la busy sejak masuk sem ni (busy la sanggaatttt)
so, mmg xde masa nak update blog...
pluss tak de idea nk update ape...
ni pon memang tak tahu nak cakap pasai pa....
dok men taip je ni....=.="

huhuhu...
eh, korang pernah tak rasa kena gosip ngan classmate??? 

rasa ape ek? aku cam tak penah rasa je...
nak gak rasa....hahaha....
okey! aku tipu....tak kan la tak pernah kannnn.....=p

so, cmne nak handle gosip-gosip liar ni sume?
hihihii.....^__^