Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Sunday, December 30, 2012

My 23th Birthday

Assalamualaikum....

da lama tak update blog....
sibuk yg teramat sgt,,,huhu....
last 25th December bithday aku yg ke 23....
apa yg spesel tahun ni???
aku dpt hdiah misteri yg hanya boleh di bukak bila umur cukup 23 thun...




ini birthday card.....

dan selepas di buka, rupa nya hadiah tu dr En.Tunang....
ape lagi, nangis2 la..hihihi.....
terharu....
En. Tunang bawak gi Air Papan Mersing...
Holiday as birthday present kata nya....


at Pantai Air Papan

alhamdulillah....
thanks kepada semua kawan-kawan yang wish birthday kt FB, Twitter, BBM, SMS, n What'sUp....
thanks En.Tunang for the present and holiday...
thanks to MIL2B sebab belikan kek birthday.....
really appreciate that...
and sorry for my behavior during holiday....
for me, holiday is holiday n i'll not do any housework....
kalau nk buat housework, baik duk rumah....
sorry sgt sb malas n stress almost the time...
it is because i always think about my work, study and assessment....=.="
teruk kan.....
=)
lastly, kawan-kawan doakan kebahagiaan aku n En.Tunang ye...aminnn~

sekian~

Tuesday, December 4, 2012

Mereka....^_^v

Assalamualaikum

hyeee....
minggu ni sangat-sangat busy dengan keje sekolah yang sangat-sangat banyak....
kalau ikutkan memang sangat-sangat stress....
dan memang tak cukup masa utk buat semua benda sekali gus....
tapi...
dengan ada nya mereka, hari-hari yang aku lalui terasa ceria dan gembira...
mereka gila
mereka SERT...
mereka gila camera
mereka suka mengarut
tp mereka meriangkan hari-hari aku...=)

siapa mereka????

ni....
-
-
-
-
-
-
-
-



my beloved CLASSMATES YG GILA!

dr kiri: affan, aku, kumi, fauzi, sapiq,ekin, mizah
duduk: wanie

my geng

dr kiri: sya,wanie (m.teh), wanie (po dio), aku, annas, mashaf, daniel

pura-pura tido????

kegilaan kami bersama camera

ni semua pic time gi MAHA kt Serdang hari tu....=.="


Saturday, December 1, 2012

This is My December

 Assalamualaikum.....
"This is My December" - pinjam quote Affan....

Alhamdulillah....masih di beri peluang untuk merasai nikmat hidup.
syukur pada Allah masih diberi kesihatan yang baik...=)

bila tiba december, macam-macam benda yang buat aku tersenyum dan menangis...
bulan ni adalah bulan cuti persekolahan....
dulu, masa duduk dengan arwah Wan, inilah time paling seronok...
cuti sekolah, boleh buat macam-macam aktiviti dengan wan....
tanam pokok...kemas rumah...berkebun...gali ubi kayu...buat kuih setiap ptg...
seronok....
belajar buat bunga...jahit baju...belajar buat penyapu lidi....
miss all those moment....

tapi sekarang semua tu dah tak de lagi.....
semua tu hanya tinggal kenangan....
sejak arwah pergi tinggalkan aku 26 dec, 6 tahun lepas,
da tak de lagi keseronokan tu....
aku pun sejak masuk u, mmg jarang balik rumah atok da...
sejak arwah wan tak de, kalau cuti aku hanya habiskan masa kat rumah mummy je...
sejak arwah wan tak de, aku da tak sambut birthday aku dah....
sampai la tahun lepas....baru ada rasa nak sambut birthday....
sebab ape??? sebab arwah pergi sehari selepas birthday aku yang ke 17....
sebab tu la aku tak pernah ada rasa nak celebrate birthday....=)

serius.....bila sampai december je, aku akan teringat-ingat semua kenangan membesar bersama arwah....
manja...aku memang sangat manja masa duduk dengan arwah....=)
alangkah indahnya kalau arwah masih ada....berkongsi kegembiraan aku menjejakkan kaki ke universiti...
berkongsi rasa menjadi tunangan orang....
tapi sayang semua tu tak sempat....T_T
rindu....
sangat sangat rindu......
=)