Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, March 21, 2013

kesibukan melanda

Assalamualaikum...

da lama sangat tak update blog ni....huhuhu...
da 2 minggu aku start sem baru...
alhamdulillah...
da final year...
semoga semua nya akan berjalan dengan lancar...
semoga result akan semakin baik
dan berpeluang grad dengan 1st class degree...=)
aku da mula sibuk dengan keje skola n FYP...
sem ni selain FYP aku ada sangat banyak project yg nak di siapkan sebagai  course assessment...
mungkin aku akan jarang-jarang update kt cni...=(

*dalam sibuk2 pon aku sempat je g tgk wayang...huhuhuhu

ok lah...
da tak ada apa lg nk di update kan...
xde isu menarik n hot pon....=(

till then~
daaaa~~~