Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, June 27, 2013

End Of Semester 5

Assalamualaikum...
hari ni barulah aku boleh menarik nafas dengan tenang....
bukan sebab jerebu da pulih....
tp...
aku da dapat siap n hantar assignment untuk sem ni...
Alhamdulillah....
semoga result nya nanti berbaloi dengan usahanya...
=)
Sem 5 ni agak mencabar sikit bagi aku sebab aku da final year...
banyak sangat report yang nak disiapkan pluss dengan FYP aku yang tah apa2 tuh...
stress sangat....
pluss dengan masalah peribadi...terus otak jadi ting tong...haha

ni antara pic classmate yang gila-gila dan happenning =) love them so muchhhh

masa tunggu giliran utk amik gambar kelas... =)

budak kls ku sgt suka camwhore! =)

sebelum solat hajat

wajah bakal isteri solehah

ada gaya seorang lecturer x?? hikhik

myrumate aka classmate

=) rumate + ex rumate



we are friends, we are enemies, we are fighter, 
we learn together, we laugh together, 
we are final year students of BSc (Hons) Business IT with International Business (CU 202)
Coventry University, United Kingdom.... =)

i'll miss them so much!

Tuesday, June 25, 2013

luahan hati...=(

Assalamualaikum...

*fuuhhhhh....tiup habuk kt blog sendiri...
*bersawang dah..lama tak hapdate

hye....
tetiba hari ni terasa rindu sangat...rindu yang teramat sangat sampai sesak dada rasanya....
entah kenapa hari ni, tiba-tiba teringat kisah silam...
entah kenapa hari ni dia menjengah di minda...
YaAllah.....
berikanlah aku kekuatan utk melupakan segalanya...
setelah sekian lama dia tak menjengah, hari ni dia kembali mengganggu fikiran...
T__T
kenapa??? Ya Allah....

aku hanya mampu menitipkan doa buatnya agar dia bahagia selalu bersama insan tersayang...
semoga dia tak lagi berduka...Ya Allah, engkau kurniakan lah dia seorang pendamping yang mampu menyayanginya,memahaminya dan mampu menjaganya...
semoga dia dapat menggapai cita-citanya...
Ya Allah, engkau kurniakanlah dia kesihatan yang baik...jauhkanlah dia dari sebarang penyakit...

semoga aku terus kuat utk melupakan segala kenangan bersamanya...semoga aku diberi kekuatan utk menghapuskan dia dari fikiran ku....semoga aku mampu melenyapkan dia dari hidupku....semoga aku kuat....
aku harus lupakan kerana dia sudah punya kekasih hati...dan aku juga sudah punya pasangan hidup...
aku taknak lagi melukakan hati pasangan ku, dan aku tak nak pasangan nya juga terluka kerana aku...

p/s: kalau awak baca post ni, sy nak awak tau, awak la teman terbaik sy pernah ada, tp awk terlalu ego....thanks utk segalanya..dan insyaAllah sy takkan gnggu hidup awak lg...maafkan saya atas segala kesilapan sy selama kita berteman...semoga awak bahagia....ape2 pon, sy tetap anggap awk kawan sy...kita masih boleh berkongsi cerita andai awak sudi...=)

p/s: utk sayangku....maafkan sy sb teringatkannya hri ini...maaf sebab sy selalu luka kan hati awak...tp percayalah, awk lah lelaki terhebat yg sy pernah ada..yang mampu bahagiakan saya...terima kasih atas segala pengorbananmu...semoga jodoh kita till jannah..InsyaAllah..