Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Sunday, July 7, 2013

si tecik tumpuan keluarga

Assalamualaikum...
hyeee...
setelah 5 bulan kelahirannya, baru hari ni sempat update pasal si tembam ni....

this is my youngest adik...
nama: Muhammad Afieyniz
tarikh lahir: 6hb Februari 2013
berat masa lahir: 3.83kg

si tecik bambam ni sangat lain dari abang n kakak dia...
putih...hidung nya mancung...matanya bulat...baby afiey yang paling berat antara adik beradik lain...
=)
lahirnya Muhammad Afieyniz memberi sinar baru buat keluarga kami...
setelah 5 tahun, kini rumah kami kembali riuh dengan suara baby...
nak-nak plak baby afiey sangat suka menjerit...
si tecik tembam ni nampak nya akan menjadi seorang yang bijak, kuat tapi nakal sikit...
bayangkan umur 2 bulan lebih da tak pkai barut and tido dengan pampers jer, mandi hanya dengan air sejuk dan 3 kali sehari...
now, afiey masih tak pandai meniarap...my mum cakap sb dia berat...tp kalau pegang, dia da boleh duduk tegak and da pandai mengesot utk dapatkan sesuatu...
baby afiey sangat lah buas...n aku selalu sakit pinggang setiap kali lepas mandikan dia atau cebokkan beyak die...
jom tengok pic-pic afiey

afiey ketika berumur 2 hari

3 bulan

4 bulan
till then~~

No comments:

Post a Comment