Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Saturday, December 21, 2013

Hari-Hari Terakhir sebagai Pelajar Undergraduate...

Assalamualaikum...

terlalu pantas masa berlalu....terlalu cepat jam berpusing...
pejam celik pejam celik, da hampir 2 tahun aku kat sini...
dan, hanya tinggal beberapa hari je lagi sebelum tamat belajar...
yes! it is still not officially, but it consider as end because no more classes and assignment after this...

counting down, i still have 6 days here...

rasa sedih nak berpisah dengan kawan-kawan...
lepas ni semua akan bawak haluan masing-masing...
mungkin lepas ni ada yang akan kahwin, sambung master, kerja, or menganggur...
bila semua da ada komitmen masing-masing, da makin susah la ni hang out..
yg duduk area KL, Selangor boleh la...
tp kalau stay jauh, memang susah la nk together2...

after this no more lunch kat apek,
Tak de dah gi tengok wayang kt 1Shamelin,
no more dinner kt Esso
naik LRT, pergi TS...
beli makan kt belakang LRT
lepak downtown....
i'll missing all of it...

benda paling gila yang aku pernah buat dalam masa 2 tahun ni
KL-Melaka-KL-Genting dalam masa 16 jam....
tu je la kot...

banyak memory sepanjang 2 tahun dekat sini....
semua pengalaman tu membuatkan aku lebih mengenali dunia...kenal manusia...
buat aku lebih matang...
persahabatan yang tak mungkin akan aku lupa...

classmates~

we're buddies

ni gambar exclusive...
belum pernah diupload kemana-mana laman social (ig,fb,tweet,wechat etc)

our first classmates yang kawin, walaupun aku dlu yang enggaged!

our last picnic at Hutan Lipur Sg Kanching

we're photogedikss

muka orang lepas present fyp
Good Luck for finals and future my friends..
semoga persahabatan yang terbina ni akan kekal sampai bila-bila..
terima kasih atas segalanya...
luv u all so much!
till we meet again~

Monday, December 9, 2013

Birthday Edition: Si Juara Typo

Assalamualaikum..

dalam ramai kawan-kawan aku, ada sorg member ni selalu gopoh bila type msg/wassap/komen fb/wechat n macam2 lagi lah....
dia selalu typo...then bila dia sedar dia typo, mst dia ckp 'kbai.'
dia jugak la yg bawak virus typo kat dak2 kelas aku...
punya la kritikal typo dia, sampai gelak pon typo..."kuikuikuimui"
bukan stakat typo time menaip je...cakap pon selalu tersasul...
ada sekali tu dia nak cakap "aku tak belok kiri' tp dia g cakap "aku tak belok kire" ...
ni bukan type tau...dia cakap..pon salah...ish3...
kitorang selalu saling membahan antara 1 sama lain...
dia typo aku ejek...aku typo dia ejek....
dan selalunya itu la yg membuatkan kitorang ketawa besar...
=D =D

nama si juara typo ni adalah : Muhammad Nur Affan Din bin Mansor....ye dok?? haha..ye kot...

today is his birthday! 
9.12.89-9.12.13

ni pic zaman muda =P


happy born day buddies....semoga dipanjang kan usia, di murahkan rezeki dan berjaya dalam apa jua bidang yg di ceburi....
semoga cepat dapat jodoh dan cepat kawin...da layak jadi bapak org da...=P
peace! ^.^

*berkali2 check entry ni supaya xde typo....