Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Saturday, December 21, 2013

Hari-Hari Terakhir sebagai Pelajar Undergraduate...

Assalamualaikum...

terlalu pantas masa berlalu....terlalu cepat jam berpusing...
pejam celik pejam celik, da hampir 2 tahun aku kat sini...
dan, hanya tinggal beberapa hari je lagi sebelum tamat belajar...
yes! it is still not officially, but it consider as end because no more classes and assignment after this...

counting down, i still have 6 days here...

rasa sedih nak berpisah dengan kawan-kawan...
lepas ni semua akan bawak haluan masing-masing...
mungkin lepas ni ada yang akan kahwin, sambung master, kerja, or menganggur...
bila semua da ada komitmen masing-masing, da makin susah la ni hang out..
yg duduk area KL, Selangor boleh la...
tp kalau stay jauh, memang susah la nk together2...

after this no more lunch kat apek,
Tak de dah gi tengok wayang kt 1Shamelin,
no more dinner kt Esso
naik LRT, pergi TS...
beli makan kt belakang LRT
lepak downtown....
i'll missing all of it...

benda paling gila yang aku pernah buat dalam masa 2 tahun ni
KL-Melaka-KL-Genting dalam masa 16 jam....
tu je la kot...

banyak memory sepanjang 2 tahun dekat sini....
semua pengalaman tu membuatkan aku lebih mengenali dunia...kenal manusia...
buat aku lebih matang...
persahabatan yang tak mungkin akan aku lupa...

classmates~

we're buddies

ni gambar exclusive...
belum pernah diupload kemana-mana laman social (ig,fb,tweet,wechat etc)

our first classmates yang kawin, walaupun aku dlu yang enggaged!

our last picnic at Hutan Lipur Sg Kanching

we're photogedikss

muka orang lepas present fyp
Good Luck for finals and future my friends..
semoga persahabatan yang terbina ni akan kekal sampai bila-bila..
terima kasih atas segalanya...
luv u all so much!
till we meet again~

3 comments:

  1. nak tanya bilik air uitm ade air panas tak?

    ReplyDelete
  2. nak tanya bilikair uitm ade air panas tak?

    ReplyDelete