Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, February 20, 2014

Finish......

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..Syukur ke Hadrat Illahi kerana masih diberi izin olehNya untuk aku lulus semua subject final year dan sekali gus memegang status graduate....
Setelah melalui pelbagai dugaan, cabaran, onak, duri akhirnya aku dapat jugak menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Muda aku ni....

mst ada org kata, 
"alah, aku da lama da dpt degree....ko ni bising lebih"
kan? kan? kan? haha...

tak pon ada yang cakap 
" hey, aku sebaya ngan ko, tp aku da ada master...ko baru hbs degree?? extend ke??" 

tak....tak extend..cuma aku lambat sambung study....tu je sebab aku lambat graduate bachelor..
Nevermind...yang penting impian aku untuk ada degree dr oversea university  tercapai... Alhamdulillah...

Di kesempatan ni aku nak ucap terima kasih yang tak terhingga kepada Family, Tunang, Cikgu-cikgu, lecturers, kawan-kawan, Sponsor (MARA)...terima kasih banyak-banyak atas sokongan yang di berikan...

Future?
Aku masih menyimpan hasrat untuk further Master...tp parents nak aku kerja dulu...so, simpan dulu la hasrat aku tu...
InsyaAllah kalau ada rezeki, aku akan sambung Master dlm 2 or 3 tahun lagi...
now, just fokus cari kerja n bina family sendiri...heeeee =D

Doakan aku ye... =)



No comments:

Post a Comment